mardrömmar

Livet kan betraktas som en dröm och döden som uppvaknandet...

Olivia drömmer mardrömmar om Johnny och om Enderra, drömmarnas land. Hon förstår att drömmarna berättar den hemska sanningen om det som ska hända, och som bärare av hjärtat av guld känner hon ett ansvar att hjälpa landet i sin kamp mot tyrannen Simon Tara. Men är hon verkligen beredd på att offra allt för att rädda en värld i en dröm?


Mardrömmar är den andra och avslutande delen i fantasyberättelsen om Olivia och hennes vänner, medan de kämpar för att finna ett sätt att besegra den ondskefulle Simon Tara och befria drömvärlden Enderra.


Den utkom på Bokförlaget Opal i maj 2013. Tyvärr går den inte längre att köpa i bokhandeln, men du hittar den på ditt närmaste bibliotek.


“Emma skriver skickligt fram en vacker, magisk och spännande värld som jag älskar att vara i. Karaktärerna växer och utvecklas för varje sida jag läser vilket resulterar i att min nyfikenhet ökar och jag kan inte sluta läsa förrän boken är slut. Den lämnar mig med en hungrig längtan efter mer...


Bokmolnet

Det är en fängslande saga om maktkamp och frihet, om kärlek och svek, och om det onda i de goda och det goda i de onda."


Livet med andra ord

“Emmas sätt att skriva fängslade mig ännu en gång och jag läste ut den rätt så snabbt. Precis som jag hoppades var Mardrömmar minst lika bra som första delen. Det var så härligt att få återvända till drömmarnas värld. Historien kändes välplanerad och jag kände mig rätt sorgsen när jag läst sista meningen. Varför tog den slut så fort?! 


Gabriella P. Kjeilen, författare