Emma Andersson Books AB
Mördarens syster

Mördarens syster


Alice är en ung journalist som fortfarande bor hemma och hoppas på det stora scoopet. När hon var tolv år såg hon sin storasyster Moa slå ihjäl sin pojkvän, och hon plågas fortfarande av svåra mardrömmar. Det brutala och spektakulära mordet fick stor uppmärksamhet och Moa dömdes till rättpsykiatrisk vård. Men nu har fler mord inträffat. De gamla såren rivs upp och Alice börjar tvivla på allt. För samtidigt som hon motvilligt tar hjälp av en terapeut ser hon i drömmarna en helt annan version än den hon vittnade om i rätten.


Vad var det egentligen som hände den där natten för tretton år sedan? Sitter rätt mördare inspärrad? Och svävar Alice själv i fara nu?


Mördarens syster är en psykologisk spänningsroman som finns tillgänglig som ljud- och e-bok på Storytel. Den är inläst av skådespelaren Disa Östrand, och släpptes första gången som en ljudboksserie i april 2019, då under namnet Demonmorden.
“Så bra. Sträcklyssnade

om det ordet finns."
"Snacka om ljudböcker", Facebook“En klar utmanare på den svenska marknaden för mörka historier som snyggt syr in det otänkbara mitt ibland oss! Hör gärna mer efter detta!

👍👍👍👍"


@marlenenyberg, Instagram

"Sov gott, ni som kan..."
@ordenrunt, Instagram